Proto.hu a szolgáltatás ajánló Szolgáltatások és szolgáltatók ajánlása


A weboldal készítés Nyíregyháza környékén

Számtalan weboldal készítést, mint szolgáltatást kínáló vállalkozás van jelen Nyíregyháza és környékén. Mégis problémába ütközik mindenki, ha egy megbízható, gyorsan és szépen dolgozó weboldal készítő szabadúszó programozót vagy dizájncéget keres.

Miért van ez?

A weboldal készítés Nyíregyháza és környékén elég jó dolog. A probléma akkor kezdődik, ha egy önjelölt, hozzá nem értő személy azt gondolja magában, neki is menne a weboldal készítés Nyíregyháza és közvetlen közelében. Gondolja ezt azért, mert látja, hogy egy ismerőse ezzel foglalkozik, és neki milyen jól megy. Fogja hát a Google-t, rákeres, hogyan lehet gyorsan “weboldalt” készíteni. Erre talál egy WordPresst. Nagyon megtetszik neki, mert hát nem kell programozónak lenni ahhoz, hogy feltelepítse valahová és meg tudja változtatni a színeket, hátteret, betűtípusokat. Ezzel azt gondolja, akkor már minden tudásnak és információnak birtokában van, ami kell egy weboldalhoz. Azt nem nézi meg, milyenek azok a vállalkozások, akiket a Google-n erre a kifejezésre találni lehet: weboldal készítés Nyíregyháza.

Ezek a weboldal készítők nincsenek tisztában a mai trendekkel, elvárásokkal (program szintű, és biztonsággal, sebességgel, oldalfelépítéssel, stb. összefüggésben). Szinek használatával, logótervezés folyamatával, betűtípusok kiválasztásával, azok használatával, helyes weboldalba integrálásával és még sorolhatnánk sokáig.

Emiatt kialakul egy olyan kaotikus weboldal kinézet, ami minden jó ízlést nélkülöz.

Aztán valahol hallanak a keresőoptimalizálásról… a rossz és csúnya weboldal készítő szolgáltatást próbálják ezzel ellensúlyozni. Figyeljék meg, hogy sok ilyen weboldal készítő saját weboldalán fel is tünteti, hogy “profitot termelő” vagy “bevételt hozó” és meg is magyarázzák gyorsan, mivel is lehet pénzt keresni. Mintha nem tudnánk, miért is csináltatunk egy weboldalt… írnak aztán olyat, hogy adsense reklámokat tegyünk ki, vagy keressünk hirdetőket a weboldalunkra és máris profitot hoz.

Természetesen a tisztességes keresőoptimalizáláshoz nem értő, a Google iránymutatásait is csak azért követő egyének ők, hogy azon törjék a fejüket, miként játszhatnák ki azokat a szabályokat. Ez izgalmas számukra. Olyan eljárásokat alkalmaznak, amik ma működnek, jövőhéten már nem. Aztán megint kukáznak valami ötletet valamelyik fórumon és az örömvágy ismét kielégülésre került. Óvva intek mindenkit, hogy ilyen emberrel optimalizáltassa a weboldalát. A Google algoritmusai folyamatosan fejlődnek és finomodnak. Amint észre veszi a kereső, hogy szabálytan optimalizálással áll szemben, azonnal hátrateszi weboldalunkat. Utána jöhet egy úgy weboldal készítő, aki azt fogja mondani, hogy inkább egy új weboldal, mint ennek a “lejáratottnak” a piszkálása.

Mindenki, aki az első néhány találat között rossz minőségű, csúnya, régimódi, esetleg mobilon nem is optimálisan működő weboldallal találkozik és ilyen szolgáltatással találkozik, azonnal zárja be az oldalt mert 100%, hogy ilyen weboldal készítőre talált. Gondoljunk bele! Ha a saját oldalának sem képes valaki rendes dizájnt tervezni majd azt leprogramozni, nem precíz, nincs ízlése, hogy a fenébe fogja a miénket elkészíteni? Maximum annyit fog tenni, hogy letölt egy tízezer forintos sablont, majd kitölti az Ön által adott adatokkal, szöveggel, és kész. Az így átírt weblap sablon egyáltalán nem is hasonlít majd az eredeti koncepcióra, de ezt persze nem veszi észre.

Egy magára valamit adó weboldal készítéssel foglalkozó szakember ismérvei a következők: van saját GitHub profilja, van a portfóliójában legalább egy nagyvállalat, esetleg tervezett már weboldalt a szépségiparban.

A cikkemet itt be is fejezném azzal, hogy a weboldal készítés Nyíregyháza környékén sem egyszerű, de nem lehetetlen. Vannak rendesen, szépen, ügyesen és talán még gyorsan is dolgozó szakemberek.

Ha van weboldala, helyezze el benne ezt a kódot, amely a saját hirdetésére mutat. Így sokkal hatékonyabbá teheti.
Így fog kinézni: A weboldal készítés Nyíregyháza környékén

Tevékenység:
Honlapkészítés
Hasonló témák:

Itt beszélhetsz: