Proto.hu a szolgáltatás ajánló Szolgáltatások és szolgáltatók ajánlása


Céginformáció és cégadatbázis szolgáltatás, cégadatok

Sok üzleti partnere van, és nincsen ideje folyamatosan figyelni az üzleti teljesítményüket, fizetőképességüket? Mindezekre választ kaphat, ha a világ 240 országára, és az összes magyar vállalkozásra kiterjedő céginformáció és cégadatbázis szolgáltatást vesz igénybe. A D&B Hungary céginformációs szolgáltatásokkal, és egyedi vevőminősítési rendszer szolgáltatással foglalkozik. A kintlévőségek megtérülésének kockázata csökkenthető, ha az üzleti partnerekről folyamatos alapadatok, negatív monitoring adatok állnak rendelkezésre.

Fontos tehát, hogy egy üzlet megkötése előtt a leendő partner pénzügyi likviditását, fizetési szokásait is vizsgáljuk. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a nem behajtható kintlévőségek igen jelentős része már meglévő üzleti partnerhez köthető, így érdemes monitorozni meglévő üzleti partnereket is. A fizetésképtelenség megelőzésére hasznos eszköz a folyamatos monitoring, amely segítségével gyorsan értesülhet üzleti partnerei elleni esetleges eljárásokról, vagy a cég fizetőképességét befolyásoló egyéb más kockázati tényezőkről, így behajtás előtt megtehetők a szükséges lépések.

A kockázatkezelés segítséget nyújt abban is, hogy csökkenthető legyen a késedelmes fizetések átlagos ideje. A monitoring szolgáltatás mindig friss információkat ad az üzletfelek, vagy a beszállítók körül bekövetkezett pozitív és negatív hatásokról egyaránt.

Ha van weboldala, helyezze el benne ezt a kódot, amely a saját hirdetésére mutat. Így sokkal hatékonyabbá teheti.
Így fog kinézni: Céginformáció és cégadatbázis szolgáltatás, cégadatok

Hasonló témák:

Itt beszélhetsz: