Proto.hu a szolgáltatás ajánló Szolgáltatások és szolgáltatók ajánlása


Visegrád szállás

Szeretne egy kellemes hétvégét eltölteni kirándulással a szabadban? Érdekli a magyar történelem és a történelmi múlt? Töltsön el kellemesen pár napot a Dunakanyar gyöngyszemében. Visegrád hotelekben bővelkedik a többcsillagos szállodáktól a wellness szállodákon át egészen a családias hangulatú természetközeli kisebb panziókig. Mi most ez utóbbi kategóriából ajánlanánk egyet a Villa Harmonia apartmanhotelt, amelyben a családi szobák mellett apartmanokat is tud bérelni akár egy éjszakára vagy többre. A Villa Harmonia apartmanhotel Visegrád természetközeli városrészében található, így a madárcsicsergős ébresztés minden reggel garantált.

Mit lehet csinálni Visegrádon?

Számos lehetőség kínálkozik mind az aktív mind a passzív pihenő turizmust szerető vendégek számára. Egyfelől itt a Duna, a Pilis hegység és a Visegrádi hegység, ahol akár gyalogosan akár kerékpáron túrázhat és járhatja be a legfőbb nevezetességeket. Amennyiben a magyarság múltjára kíváncsi úgy adódik a Visegrádi palota, a Salamon-torony és persze a Fellegvár, amelyről valójában a település maga a nevét kapta. Lehet azt sem tudják sokan, hogy a manapság az egyik legkisebb lélekszámú városunk egykoron Magyarország fővárosa volt és az Anjou királyok sok esetben innen indultak csatákba vagy világhódító hadjáratokra.

Aki pedig csak sétálgatna vagy kirándulna, annak Visegrád igen jó kiindulópontja mind a Rám-szakadék, mint egyéb a Pilisben vagy a Visegrádi hegységben megtalálható gyalogutak tekintetében. Bebarangolhatjuk a vidéket kerékpárral vagy két lábon, esetleg pedig vízi járműbe is pattanhatunk a Dunán. Akárhogyan is döntünk, aki egyszer már járt ebben a kicsiny de annál nagyobb történelmi múlttal rendelkező városkában, annak szinte minden esetben visszahúz a szíve.

Ha van weboldala, helyezze el benne ezt a kódot, amely a saját hirdetésére mutat. Így sokkal hatékonyabbá teheti.
Így fog kinézni: Visegrád szállás

Hasonló témák:

Itt beszélhetsz: